Verkoop

Verstelle Productions is uw professionele partner voor advies, verkoop en installatie van professionele licht, geluid- en beeldinstallaties. Bij de aankoop van licht, geluid en beeld kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Vele producten uit ons assortiment zetten wij zelf in tijdens projecten en evenementen en zijn dus vertrouwd en beproefd.

Advies en installatie
Kwalitatief hoogstaande apparatuur vraagt ook om de juiste installatie. Wij kunnen naast het leveren van de apparatuur ook de installatie en onderhoud voor u verzorgen. Voor specifieke vragen, een offerte of een advies op maat kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Merken
Verstelle Productions is officieel dealer van diverse merken. Naast onderstaande merken kunnen wij een breed assortiment aan artikelen leveren. Mocht u op zoek zijn naar een merk wat niet voorkomt in onderstaande lijst kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Audio
*HK Audio
*Focusrite
*Mackie
*D.A.P Audio
*American Audio
*American DJ
*Pioneer ProDJ


Licht
*Visual Productions
*Showtec
*Artecta
*Elation
*HQ Power
*Infinity LED
*Perel
*Martin Light
*CLF Lighting
*Luxibel


Effecten
*Jem Professional
*Magix-FX


Rigging & Truss
*Prolyte Truss
*Prolyte Stagedex Podium
*Prolyte ProLift Motortakels
*Wentex Pipe and Drape
*Kenwood Portofoons
*K&M statieven
*Duratruss


Video
*Dutch Media Tools
*ATV
*LG 
*Samsung

Flightcase
Verstelle Productions levert op maat gemaakte flightcases, niks is belangrijker dat uw apparatuur tijdens transport onbeschadigd blijft! Deze kisten worden volledig naar wens gebouwd, en vooraf word altijd vrijblijvend een offerte gemaakt. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

Onze Flightcases worden gemaakt met onderdelen van Penn Elcom!

Installatie

Naast Verkoop kan Verstelle Productions voor u ook de installatie van uw aangeschafte apparatuur verzorgen.

Of het gaat om het klaar maken van een 19"inch rek. voor de verhuur, Of de complete installatie van een discotheek.

Deze installaties worden volledig gedaan doorervaren en gediplomeerde (elektro)monteurs. Twijfel niet, en neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Heeft u een showroom? En wilt u deze laten voorzien van verlichting in een leuke kleur?
Of wilt u een speciaal object, zoals een auto, speciaal in de schijnwerpers laten staan? 'Verstelle Productions' regelt dit voor u!

Is er bij u in de werkplaats te weinig of geen goede verlichting? Of heeft u extra stopcontacten nodig? 'Verstelle Productions' kan er voor zorgen dat er voldoende verlichting is en dat u voldoende mogelijkheden heeft om uw apparatuur van elektriciteit te kunnen voorzien.

Tevens kunnen wij een geheel verzorgd geluidssysteem aanbrengen met ingebouwde plafond speakers of boxen aan de muur. Breng uw idee bij ons aan het licht, en wij zullen dan samen met u een gepaste oplossing zoeken voor uw Locatie! (Wij kunnen u natuurlijk ook advizeren in uw plannen) Neem contact met ons op via de contactpagina.

Onderhoud & Reparatie

Naast levering kunnen wij ook voor de onderhoud van uw nieuwe of bestaande apparatuur zorgen, 
Stof en vuil is funest voor uw apparatuur, met name voor bewegende delen (ventilators of stappen motor's) afentoe een reinigings beurt kan voor de levensduur van uw apparaten dan ook geen kwaat! U kunt er voor kiezen om met uw apparaten langs te komen bij ons, of wij komen deze bij u de-installeren en ophalen en na de check natuurlijk weer terug installeren, zo heeft u er verder geen omkijken naar!

Reparatie behoord tot de mogelijkheden, door ons grote netwerk in deze branch is het voor ons mogelijk vrijwel alle gangbare onderdelen van licht, geluid en beeld apparatuur te komen, dat scheelt u weer een hoop centen en tijd! Zonde om een nieuwe "lamp of cd-speler" te moeten kopen als het probleem met een klein onderdeel verholpen kan zijn! En natuurlijk kan onze technischedienst het onderdeel in uw apparaat gelijk vervangen. Maar losse levering van onderdelen is ook geen probleem!

Lease

Ook voor Huur-koop en Lease oplossingen kunt u bij ons terecht,
Neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken een passende oplossing. 

Occassions / Ex. Rental

Omdat we regelmatig onze voorraad vernieuwen, hebben we geregeld diverse gebruikte producten in de verkoop,
Soms zitten hier inruil producten bij, of zelfs nieuwe apparatuur wat verkeerd/teveel besteld is! Doe er je voordeel mee!

Bekijk onze Marktplaats Advertentie pagina: http://www.marktplaats.nl/verkopers/3214313.html